Laden Evenementen / Agenda

« All Evenementen / Agenda

LET’S PLIÉ

april 1 @ 12:00 - april 8 @ 17:00

| €249
LET'S PLIÉ

Een nieuwe, waanzinnige, opleiding nu in NL!

Instructeurs zijn hiermee in staat een heerlijke les te ontwerpen rondom het thema ballet. Door gebruik te maken van de fantastische technieken uit ballet en pilates is LET’S PLIÉ een heerlijk fusionles met het beste van ballet, pilates en fitness.

TTT heeft samen met mastertrainer Natascha de Blok een lesformat ontworpen dat kracht, souplesse, beweeglijkheid en balans omvat. Op een toegankelijke manier opgebouwd en met gebruik van fijne muziek.

Natascha heeft haar roots in het Russische ballet en heeft daar veel ervaring opgedaan als choreograaf.  Nu werkt ze al ruim 10 jaar als groepslessendocent en ontwerpt haar eigen lessen. LET`S PLIÉ is een mooi en compleet systeem dat zeer schaalbaar is en daardoor voor de meeste mensen toegankelijk. Maar het allerbelangrijkste – het is een “feelgood” moment, het moment van zelfexpressie dat jij voor je deelnemers creëert.  Laat ze dit uniek gevoel beleven in je les en het wordt hun favoriete workout!

Tijdens de opleiding leer je je eigen choreografieën te ontwerpen, combinaties maken en opbouwen, muziek kiezen en natuurlijk methodisch aanleren van technieken en coaching.

Wil jij fantastische LET’S PLIÉ workouts zelf ontwerpen en geven? Meld je dan snel aan voor deze opleiding!

Nog niet ingeschreven? Schrijf je hier dan nu in!

1 + 8 april 2023, 12.00 tot 17.00 uur, Den Haag.

Locatie

SportCity, Den Haag
Verheeskade 105
Den Haag, 2521 DD Nederland
Telefoon:
+31 (0)10-3070020
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Train The Trainers B.V.
Telefoon:
010-3070020
E-mail:
info@trainthetrainers.nl
Bekijk de site van Organisator

Geef een antwoord