Geen categorie

Train The Trainers geeft workshops en workouts tijdens het PWR EVENT op 3 november.

Het PWR event is een initiatief van Claudia Luppes waarmee ze geld inzamelt voor een mooi doel; een huiselijke inrichting van de afdeling oncologie van het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem. Zij verloor daar in 2015 haar moeder aan longkanker.

Je kunt uit verschillende onderdelen zelf je programma samenstellen. En dat is best alstig want er is veel leuks te doen en beleven! Kies je voor een lekkere afwisseling tussen sporten en ontspanning, ga je volledig los of is loungen met een wijntje meer jouw ding?

PWR event vindt plaats op het schitterende complex Watergoed in Valburg. Naast kettlebell workshops, old school hiphop en een GLADIATOR WORKOUTS BOOTCAMP van TTT is er ontzettend veel keuze. Zo is er o.a. Brainpower workout, Bad ass Yoga, kickboksen, quad rijden, SH’BAM, polefitness, Jumping Fitness, een brandweer training, mind trainingen van de Energie wasserette en lezingen over gezonde levensstijl en voeding.

blank
Bianca Karel

Eigenaresse van Train the Trainers, The Gladiator Workouts® en BURN®. Meerdere malen Presenter of the Year. Internationale TOP Presenter! Motivator voor velen! Opleider van fitness- en groepslesdocenten. www.trainthetrainers.nl www.burnworkouts.nl www.gladiatorworkouts.nl & www.movethelimit.nl

Geef een reactie