Geen categorie

Train The Trainers geeft acte de presence op FITFAIR 10/11 JUNI 2017 @ Area 16! 😉

Fitfair is de tweedaagse kennis en netwerk beurs voor sporters, professionals en ondernemers in de fitness branche. Door educatie, inspiratie en participatie onderscheidt Fitfair zich van traditionele fitness- en wellness beurzen.

Het programma bestaat uit 150+ masterclasses, business seminars en workouts verdeeld over 14 state of the art conferentie zalen. Topsporters delen tijdens Fitfair op inspirerende wijze hun kennis op het gebied van trainingsschema’s, mindset en voeding. Professionals zullen inspirerende masterclasses verzorgen over hedendaagse ondernemersvraagstukken voor sportschoolhouders en (personal) trainers. Dit alles in combinatie met een energieke innovatieve beursvloer, maakt Fitfair tot een uniek event in fitness.

In area 16 geeft Train The Trainers diversen prefomances zoals bv;

workout: supershape

Presenters: Maaike Parrel, Bianca Karel & Danny Rust

Dit is de vernieuwde vorm van oldschool SHAPE-workouts. Een optimale combinatie van muziek en conditioning. Combinaties om van te smullen en hard trainen zonder moeite!

workout: oldschool hip hop

Presenters: Bianca Karel & Maaike Parrel

Maaike en Bianca nemen je met heerlijk moves mee door de hiphop klassiekers die live gedraaid worden door DJ Gilton. Blondes have more FUN(K)!

GLADIATOR WORKOUTS® maximus fight

Presenters: Danny Rust & Richard Tol

Een FIGHT variant uit het populaire trainings systeem THE GLADIATOR WORKOUTS®  . Superset-style HIIT met punches, kicks en kickass pieken!

 

workout: BRN

Presenters: Fatima de Ron & Maaike Parrel

De BRN® workout is een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles, waarbij je gebruikmaakt van de BRN® set. De workout waarmee je optimaal calorieën verbrandt en je hele lichaam in shape brengt!

workout: cardio fight

Presenter: Danny Rust 

Denk submaximale trainingszone en daar vooral blijven, niets interval, geen rust, doorademen en vechten!

En natuurlijk nog veel meer! Wees erbij en doe mee!

Geef een reactie