Opleiding nieuws

Wil jij volgend weekend een stap verder maken!?

Zaterdag 7 april aanstaande starten twee parels van opleidingen, de RUNNING INSTRUCTOR en de CROSSCHALLENGE opleiding. Verdeeld over twee cursusdagen breid je je kennis en skills dusdanig uit dat je er gegarandeerd succes mee gaat boeken.

CROSSCHALLENGE

Inspringend op de populaire crossfitnesstrainingen waar niet één fysieke vaardigheid of conditioning aspect wordt getraind maar een combinatie van STRENGTH, FLEXIBILITY, GYMNASTICS, MOBILITY en allround CONDITIONING. Er zal ook aandacht besteed worden aan workouts-ontwerpen en periodisering om succes op korte en lange duur te garanderen. De cursist leert deelnemers van beginner tot gevorderd begeleiden op de specifieke onderdelen.

Rode draad zal zijn differentiatie, opbouwmethodieken en blessurepreventie. Zoals bij alle opleidingen van TRAIN THE TRAINERS wordt er veel aandacht besteed aan gevorderde coachingtechnieken. Dit is wat het verschil maakt tussen een gemiddelde instructeur en een topinstructeur.

Cursisten ontvangen ook GRATIS een compleet digitaal marketingpakket met CROSSCHALLENGE logo’s, flyers, websitebanners, persbericht enz. Ideaal om zonder extra werk en kosten direct kunnen lanceren met CROSSCHALLENGE in de club of als trainer!

Trainer: Danny Rust

7 + 14 april van 12.30 tot 18.00 uur

Locatie: GYMBOX RUST, Den Haag

Kosten: €299,00

 

RUNNING INSTRUCTOR

Een goede aanpak en strategie van trainingstechnieken en ontwerpen maakt dat je deelnemers blessurevrij naar mooie resultaten leidt. Voor die resultaten is meer nodig dan alleen looptraining, dat is de visie van Train the Trainers. Ook om de betrokkenheid van de klanten te vergroten is een bredere aanpak, gericht op functionele aspecten van lopen, succesvoler. Zo maak je van elke deelnemer een tevreden, enthousiaste en blessurevrije loper.

Tijdens de opleiding leren de deelnemers technieken om startende tot gevorderde hardlopers te begeleiden. Op de club of als zelfstandig instructeur.

Aanvullend leveren wij voor een eigentijdse aanpak extra service. Met het COOL RUNNING marketingpakket, dat we gratis verzorgen, kun je een cool image uitstralen. Het startpakket is compleet met logo, digitale flyers, posters, persbericht en zonder licentiekosten. Inplannen en starten!

Trainer: Pepijn van Ballegooijen

7 + 14 april van 12.00 tot 17.00 uur

Locatie: Snowworld Healthclub, Zoetermeer

Kosten: €199,00

 

Geef een reactie