Opleiding nieuws

Wil jij een stap verder en je meer specialiseren in het coachen en begeleiden van mensen naar een gezonde levenstijl? Let op!

EFAA heeft een blueprint ontwikkeld voor DE NIEUWE GEZONDHEID.

De visie van EFAA is om deze Nieuwe Gezondheid visie en kennis te verspreiden en massaal toe te passen. Passen wij collectief deze richtlijnen toe, dan zal er een significante daling plaatsvinden van chronische aandoeningen, onder alle leeftijd groepen. Wij als trainers, coaches en adviseurs zien wekelijks miljoenen mensen en met de juiste informatie en middelen kunnen we meer gaan betekenen dan uitsluitend sport adviezen geven en ondersteuning bieden.

De TOTAAL opleiding omvat 5 modules. In deze opleiding krijg je niet alleen inzicht in de nieuwe richtlijnen van de Gezondheidsraad en de World Health Organization, ook ontvang je middelen om dit gemakkelijk met leden/klanten/cliënten te communiceren en eventueel een compacte persoonlijke analyse en advies toe te passen.

Bekijk snel  de inhoud van de modules en bekijk hoe jij mee kunt veranderen!

 

 

blank
Bianca Karel

Eigenaresse van Train the Trainers, The Gladiator Workouts® en BURN®. Meerdere malen Presenter of the Year. Internationale TOP Presenter! Motivator voor velen! Opleider van fitness- en groepslesdocenten. www.trainthetrainers.nl www.burnworkouts.nl www.gladiatorworkouts.nl & www.movethelimit.nl

Geef een reactie